Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/06/08
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Big Fish Studios HOG Reviews Mystery Case Files

Megjelenés: 2006. április 6.
Fejlesztők: Big Fish Studios
Történet:
A királynő nagy 800 karátos kék gyémántja eltűnik a galériából, és a mesterdetektívet küldik ki, aki teljesen helyreállította Huntsville nyugalmát.

Amanda szemszöge

Jelenleg erről röviden fogok írni, tanulva az előző játékból. Itt már nem 15 szint van, hanem 21, és sokszor kellett abbahagynom. Elszoktam az ilyen játékoktól, amik ennyire alapok, és nem csak tárgyakat akarok keresni, hanem történetet hallani. Végigvizsgáltam az egész várost, kislányon át az öreg néniig, mire kiderült, hogy van még egy ballonkabátos fickó, és egyből rájöttem, hogy nála lehet a királynő gyémántja. Add ide, de rögtön, erre nincs időm.

De nem ő tette el a gyémántot, hanem a robot. Biztos az egy másik cég nyomozója volt, nekem mindegy. Visszakapta a királynő a gyémántját, legyen elég ennyi.

Szerintem

Soha többet nem akarom ezt látni. Ezzel szívtam a legtöbbet. Rengeteg a pálya, és nem csodálom, hogy emiatt sokan azt mondják a HOG-okra, hogy unalmasak. A negyedik delikvens után ott akartam hagyni az egészet, de nem szeretek félbehagyni semmit, így végigszenvedtem.

Grafika: 06/10 – rosszabb, mint az előző, de sebaj, mindjárt Ravenhearstbe megyünk!
Teljesítmény: 10/10 – bezzeg ezzel nincs baj
Történet: 07/10 – nyögvenyelős, unalmas és monoton, de legalább a királynő visszakapta a kövét.


Alább tudsz üzenetet hagyni.