Zene – HIM: Salt in Our Wounds

01. Ez a felső 30%-kal volt olcsóbb az eredeti áránál, és egyszerűen aranyos, hogy nem hagyhattam ott! :D 1600 valamennyi volt így akciósan.
02. Ezt a fülbevalót anyutól kaptam, mert már egy ideje szemeztem vele ^^, és nem tudom, mennyi volt.
03. Mivel nemsokára szakvizsgázom, valami szép cipőt akartam felvenni, így keresnem kellett egy újat. Mamám találta meg ezt, megmutatta, először idegenkedtem tőle, de mikor felvettem… tudtam, hogy ő lesz az. 2700 volt, ha jól emlékszem.

2012. 05. 11.    Amy      Haul     4 hozzászólás(ok)

4 hozzászólás

 1. Szia! Nagyon jó a fülbevaló meg a cipő is. Mennek egymáshoz, a fülbevaló meg hirtelen olyan mint ha nem pillangó hanem angyalka lenne. Megvannak még? Szoktak őket hordani? :).

  Puszi Andrea. :).

  1. Amy szerint:

   A fülbevaló még igen, bár már rövidebb kiadásban, és a felső is. A cipőt eladtam, mert túl nagy volt a lábamra, mikor fel akartam venni, úgyhogy ő már nincs meg :(. De majd szeretnék megint turizni nemsokára, rá fér a ruhatáramra egy kis bővítés.

 2. Dooir szerint:

  Tényleg nagyon aranyos a cicás póló, a fülbevalóra meg elsőre én is azt hittem, hogy angyalka. Én nem vagyok oda a lógós fülbevalókért, de ez kifejezetten tetszik.

 3. Ninaa szerint:

  Naa! Ez komolyan az első bejegyzésed? :D Ejnye, azt hittem valami bemutatkozót fogok olvasni vagy ilyesmi, de egyébként nagyon jó kis cucclik, a pólót mintha láttam volna, de lehet csak ismerős valahonnan, a fülbevaló biztos jobban néz ki rövidebben ^^. Így hosszan nekem nem tetszene >.<

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük