Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal Chat
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/05/13
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Mások cikkei

Ki tart velem? Hátha nyílik majd egy Pesten is =D!

[Forrás]

Macska-kávézó nyílik Bécsben – képekkel

A macskák kedvelőinek akarnak kedvében járni egy új bécsi kávéház tulajdonosai. A Cafe Neko vendégeit öt cica hivatott jó kedélyre deríteni. Bemutatjuk a „személyzetet”!

A tulajdonos házaspár olyan látogatókra számít, akik egy jó kávé mellett egy doromboló macska társaságát is szívesen élvezik. Mint azt a Bécs Rádiónak elmondták, egy ázsiai divatot szeretnének meghonosítani ezzel az osztrák fővárosban.

A kávéházi macskákat – Moritzot, Lucát, Momót, Soniát és Thomast – egy állatmenhelyről fogadták be. Egytől egyik barátságos és nyugodt állatok. Külön, mászófával ellátott „pihenőszobájuk” is van, ahová visszavonulhatnak, ha mégis megunják az emberek közelségét.

Alexander Thür és japán felesége, Isimicu Takako három éve kezdett hozzá az ötlet megvalósításához. A hosszú előkészítés nem véletlen. Noha a kávéház macskái természetesen szobatiszták, a helynek szigorú hatósági előírásoknak kell megfelelnie. Gondoskodni kellett például arról, hogy az állatok ne menjenek be a vendéglátóhely konyhájába, és hogy ne férjenek hozzá az üzletben tárolt élelmiszerekhez. 

Az étlapon olyan ételek – sütemények, rizses rágcsálnivalók – szerepelnek, amelyeket a macskák nem igazán kedvelnek. Ezzel azt akarják megelőzni, hogy a négylábúak elcsenjenek egy-egy falatot a vendégek tányérjáról.


Alább tudsz üzenetet hagyni.