Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2012/05/23
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: Idézetek

Egy kutatás (és a józan ész) szerint Finnország, Norvégia és Svédország tekinthető a Föld legmetálabb környékének – az állandó hideg és a napfény hiánya keményen megedzi az északi legényeket, így nem érik be akármilyen zenével.

De nem csak arról van ám szó, hogy kószál ott pár fekete pólós arc bakancsban, aki szereti, ha kifestett fiatalemberek cincálják a húrokat: az északi régióban 100.000 főre 50 metálbanda jut! Ez négy fős zenekarokkal számolva azt jelenti, hogy Finnország teljes lakosságának 0.002%-a játszik metálbandában, vagyis minden ötszázadik finn meglehetősen nagy metál arc.

És itt jön csak az igazán izgalmas rész! A világ legboldogabb országait ugyanis szintén ezen a környéken kell keresnünk. A Forbes felmérése szerint az emberek Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban érzik magukat a legjobban: ezeken a helyeken csak a lakosok átlagosan 27%-a állította, hogy nem elégedett az életével. Nekünk eléggé gyanús, hogy ezt a 27%-ot pont azok alkotják, akik nem zenélnek metálbandában… (van benne valami, ugye?)


Alább tudsz üzenetet hagyni.