Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2012. május. 23.
Zene – Sonata Arctica: Black Sheep

Egy kutatás (és a józan ész) szerint Finnország, Norvégia és Svédország tekinthető a Föld legmetálabb környékének – az állandó hideg és a napfény hiánya keményen megedzi az északi legényeket, így nem érik be akármilyen zenével.

De nem csak arról van ám szó, hogy kószál ott pár fekete pólós arc bakancsban, aki szereti, ha kifestett fiatalemberek cincálják a húrokat: az északi régióban 100.000 főre 50 metálbanda jut! Ez négy fős zenekarokkal számolva azt jelenti, hogy Finnország teljes lakosságának 0.002%-a játszik metálbandában, vagyis minden ötszázadik finn meglehetősen nagy metál arc.

És itt jön csak az igazán izgalmas rész! A világ legboldogabb országait ugyanis szintén ezen a környéken kell keresnünk. A Forbes felmérése szerint az emberek Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban érzik magukat a legjobban: ezeken a helyeken csak a lakosok átlagosan 27%-a állította, hogy nem elégedett az életével. Nekünk eléggé gyanús, hogy ezt a 27%-ot pont azok alkotják, akik nem zenélnek metálbandában… (van benne valami, ugye?)

Amy Hozzászólások: 0 Idézetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020