Várnak az Éjszaka Misztériumában!

Mysteries of the Night

Hy darlings! ♥ \m/

Üdvözöllek kedves vándor! Egy személyes/mindenes blogon jársz, aminek Amy az adminja, így az ő agymenéseit olvashatod. 2006 óta vagyok aktív online körben, a leghosszabb ideje azonban 2010 óta írok, és ez a cím már a végleges helyem :). A blogon találsz posztokat albumokról, könyvekről, filmekről és sorozatokról, valamint koncertbeszámolókat is. Ezek mellett a blognak vannak állandó és visszatérői rovatai is. De az ajánlók/beszámolók mellett személyesebb posztok, és különböző tagek is szerepelnek, így lehetőséged is akad megismerni. Ezeken felül vannak elrejtve információk azokról a regényekről, amiken éppen dolgozom - mikor hogy. Leginkább karakterismertetőkkel láttam el eddig azt a rovatot, de van már helye a zenecsokornak, amik ihletet adnak, meg egyéb lényegtelen dolgok.
Bővebben is érdekel? Csak olvass tovább! ;) Puszi, Amy

2018-as designok
« 2017 ~

#68.: Schwarzer Engel
Színvilág: fekete, fehér, arany, ezüst
Főszerepben: Schwarzer Engel
Röviden a designről:
Látszik, hogy mennyire szerelmes voltam/vagyok Dave Jason hangjába. Konkrétan fejlécre is került, annyira. De sajnos, nem sajnos, a dolgok abban a hónapban új fordulatot vettek, és szépen, mint angyali megfigyelőként végigkísérte, ahogy a blog új szárnyakra kap (a rossz szóviccemet meg nézzétek el).
Időtartama: 2018.02.28. – lapzárásig, 2018.11.30.


#67.: New Hopes, New Horizons
Színvilág: fekete, fehér
Főszerepben: senki
Röviden a designről:
Már elkezdtem gondolkodni azon, hogy amennyi új rovatot tervezek hozni, kevés lesz a gp, de még nem terveztem, hogy valóban el is költöznék. Sőt, akkor még az se fordult meg a fejemben, hogy majd Dave lesz az, aki végül löketet ad arra, hogy a blogom másik helyre menjen.
Időtartama: 2018.02.08. – 2018.02.28.

Of Words and Rain A Sip of Multiverse Hope is Here
Szerkesztő: Amy
Név: Mysteries of the Night
Téma: minden, némi bloggal
Hivatalos nyitás: 2006.04.02.
Nyitás blogként: 2010.01.01.
Flauntra költözés: 2018.02.26.
Domaines blogolás: 2019.12.13.
Köszönet: ♥ ♥
Szolgáltató: Flaunt

Sorozatok évadok szerint:

Könyvek értékelések szerint:

Album értékelések szerint:

Az oldal semmilyen kapcsolatban sem áll a Nox Arcana tagjaival, ellentétben néhány megemlített zenekarral, a munkásságuk bemutatása pusztán tájékoztató jellegű! Minden könyvborítómat megszerkesztem, ahogyan bármilyen képet is, amit feltöltök. Amiket felteszek, mind saját gyűjtés, és mindig kiteszem a forrásomat.
A képek többségét viheted, de az írásaim és a védett képeim maradjanak!

A modulok címeit a Lacrimas Profundere munkásságából szemeztem.

• Themes by: Ninaa
Mysteries of the Night © Copyright
2006 - 2020