Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/01/31
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 5 csillag Olvasónapló

Szerző: J. R. Ward
Cím: Halhatatlan szerető
Eredeti cím: Lover Mine
Sorozatcím: Fekete Tőr Testvériség
Sorrendben: 8.
Fordította: Lukács Lászlóné
Magyar kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2018
Eredeti kiadó: NAL
Kiadás éve: 2010
Műfaj: paranormális romantikus, erotikus, vámpíros
Oldalszám: 736 oldal
Molyos értékelés: 91%
Goodreads értékelés: 4.41

Fülszöveg:

A New York állambeli Caldwellben halálos harc folyik a vámpírok és gyilkosaik között…
John Matthew valódi kilétét homály fedi. A Testvériség befogadta, de senki sem tudja, honnan jött, vagy ki is ő valójában. Pedig halott testvérük, Darius tért vissza új testben, új küldetéssel. Miközben Johnt személyes bosszú fűti, szembekerül a megtestesült Gonosszal, akinek legyőzéséhez mindkét énjére szüksége lesz.

Xhex, a bérgyilkosnő, titokban régóta szenvedélyesen vágyik Johnra. Egy szeretőjét már elvesztette, ezért nem akarja, hogy egy újabb értékes férfi is áldozatul essen a háborúnak. Azonban hamarosan rájön, hogy a szerelem, akárcsak a végzet, elkerülhetetlen…

J. R. WARD neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.

Véleményem

Történetileg szerintem ez a legkomorabb rész, legalábbis azok után, ami Xhex-szel történik, méltó a komor részre. Oké, hogy Lash nincs többé, de akkor is, ennyire keménynek mégsem kellene lenni! Pont attól érdekes mindenki, hogy van sebezhető oldala is, ez a G. I. Jane stílus távolról sem elfogadható. Pedig amúgy cukik együtt, meg Xhex kitűnik a többi finom, nőies fél közül, csak na.
Amúgy csak szerintem olyan elképesztő, hogy Darius segítette világra Xhex-et, aztán most John-ként összejön vele? Vagy ez kb. senkinek sem tűnt fel rajtam kívül? Lesz majd még egy furcsaság, de arra majd Tohrnál visszatérek.

John töketlenkedése kihozott a sodromból, de aztán, mikor Xhex fogságba esett annál az utolsó aljas söpredék Lash-nél… minden gyűlöletem ráirányult, de szerencse, hogy van következő kötet, különben felkötném magam a csillára.
A hercegnőről sem szabad elfeledkeznem. Egyszerűen felfoghatatlan számomra a jelenléte, és itt rontja a levegőt. Bár jó, hogy likvidálták.

Kiborított Qhuinn hisztériája. Oké, Blay meg Saxton, mégha nem is tudom teljesen elfogadni őket, de ez a picsogás itt az agyamra ment. Egyszerűen nem, és nem. Nem izomkolosszus férfiakhoz való.

Összegzés

Igen, ez most csak egy rövid értékelés lett, de nem kell aggódni, végre jön harmadik szívemcsücske Manello, akinek végre az ízlése is ugyanaz, mint az enyém. Örülök, hogy Johnék együtt vannak, megérdemlik egymást maximálisan.

Borító: 5/5 – jobb, mint ami a szürke volt
Karakterek: úgy kellenek nekem, mint egy falat kenyér; már várom, hogy legyenek belőlük Funko Pop! figurák
Kedvenc jelenet: Xhex kiszabadul a börtönéből
Kedvenc karakter: muszáj kiemelnem John-t, nem azért, mert övé a könyv, hanem mert amiket véghez vitt benne
Tetőfok: Lash lemészárolása
Összesítve: 5/5 – csak a komorsága miatt nem fogom lehúzni


Alább tudsz üzenetet hagyni.