Főoldal Amy Regények Carrd Galéria Oldal
Mysteries of the Night
Egy csippetnyi blog egy nem átlagos lány tollából.
2019/01/10
Írta: Amy | Hozzászólások: 0 | Kategóriák: 4 csillag Olvasónapló

Szerző: J. R. Ward
Cím: Életre keltett szerető
Eredeti cím: Lover Revealed
Sorozatcím: Fekete Tőr Testvériség
Sorrendben: 4.
Fordította: Lukács Lászlóné
Magyar kiadó: Alexandra
Kiadás éve: 2018
Eredeti kiadó: Onyx
Kiadás éve: 2007
Műfaj: paranormális romantikus, erotikus, vámpíros
Oldalszám: 576 oldal
Molyos értékelés: 90%
Goodreads értékelés: 4.30

Fülszöveg:

A Fekete Tőr Testvériség hat vámpír harcosból álló csoport, akik a fajt védelmezik. A testvériség szövetségese most élete legnagyobb kihívásával, valamint a kor legsötétebb gonoszával kényszerül szembenézni.

Butch O’Neal természeténél fogva harcos. A nehéz életutat bejárt, egykori gyilkossági nyomozó az egyetlen ember, aki valaha is bebocsátást nyert a Fekete Tőr Testvériség belső köreibe. Ő azonban egyre nagyobb szerepet akar vállalni a vámpírok világában, és az alantasok ellen folytatott harcukban. Ha nem kaphatja meg a vámpír lányt, akit szeret, akkor legalább a testvérek oldalán akar harcolni…

A sors azonban megátkozza azzal az egy dologgal, amire vágyik. Amikor feláldozza magát, hogy megmentsen egy vámpírt a gyilkosoktól, a háború legsötétebb hatalmának esik áldozatául. Haldoklik, ezért a testvériség Marissát hívja segítségül, hogy visszahozza az életbe, de talán még az ő szerelme sem elég ahhoz, hogy megment

Véleményem

Butch jelenléte sokáig érthetetlen volt számomra. Jó, biztos voltam abba, ahogy elkezdtek vonzódni egymáshoz Marissával, ott lesz valami, de arra nem számoltam, hogy ilyen hamar.
És akkor itt ki is térnék arra, ami legjobban zavart a könyvben: miért kellett ennyi ideig várniuk egymásra? Miért töketlenkedtek ezek ennyit? Marissát értettem annyiban, hogy neki ez új volt, hogy egy férfi ennyire akarja, de hogy Butch miért nem mert lépni… számomra felfoghatatlan. Néha mindkettőt meg tudtam volna rázni.

Az átváltoztatás mikéntje izgalmas volt, tetszett, de akkor hogy a francba lehetne rokonok a mi vak királyunkkal? Jó, biztos egy később kötetben valamikor kapunk erre választ, de akkor sem értem ezt a dolgot. Meg egy kicsit többet lehetne erről tudni, volt-e már ilyen, halt-e meg valaki stb. Tudjátok, ilyen jelentéktelen háttérinfók, amikkel csak én foglalkozom.

Vishous itt kezdett el a figyelmembe mászni, mert annyira eddig próbáltam távol tartani magam tőle. Volt benne valami, ami egyszerre vonzott és taszított is, de azokkal a jelenetekkel már határozottan vonzott. Egyszerűen nem lehet nem szeretni!

Oh, és igen, Qhuinn baba itt már végre megjelent. Egyem meg annak a harcosnak a szívét, komolyan! Nekem való típus, de kár, hogy ugyanaz a hobbink…

Összegzés

A kötet maga jó, mégha néha úgy is éreztem, hogy vannak benne felesleges töltelékrészek (pl. Mr. X jelenetei). Illik a sorozatba, nem azt mondom, hogy nem, csak nem pont ilyentájt írtam volna meg. Még érlelődhettek volna egy kicsit.

Borító: 5/5 – fényévekkel jobb, mint az első kiadás
Karakterek: ha leszámítom az alantasok fejét, akkor senkivel sem volt bajom
Kedvenc jelenet: kb. az összes V és Butch jelenet. Mint két rossz gyerek
Kedvenc karakter: kiemeljem V-t itt? Annyira, de annyira látni, hogy övé a következő könyv
Tetőfok: Butch átváltoztatása
Összesítve: 4/5


Alább tudsz üzenetet hagyni.